Soru Genital bölge estetiği olan var mı?

Dostlar ben labioplasti ameliyatı olmayı düşünüyorum. Özel bölgeye de müdahale etmek isterim. Müdahale edip problem yaşayan ya da memnun kalan dostlar var ise doktorunu ve sürecini benimle paylaşabilirler mi? :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Belli ki doğa yardım etmeye özen göstermiş ve koruma görevine yardımcı olmak için bazı savunma mekanizmaları oluşturmuştur.

Estetiğin çok ötesinde, bu teknikler dizisi, kadınların fiziksel ve duygusal refahını doğrudan etkileyen kronik veya akut sorunların çözümüne katkıda bulunur.

Kişiler sıklıkla genital bölge estetiği yaptırıp yaptırmadığını sorarlar. Bu basit bir evet veya hayır ile cevaplanabilecek bir soru değil.

Bu soruyu cevaplamanın en iyi yolu, kişinin yaşam tarzına, kişiliğine ve alışkanlıklarına bakmaktır. Bazı kişilerde genital bölge estetiği olabilirken bazılarında olmayabilir.

Birinin genital bölge estetiği yaptırıp yaptırmadığı sorusuna cevap vermek karmaşıktır ve evet veya hayırdan daha kişisel bir şekilde yapılmalıdır.

Düzeltici perine ameliyatından sonra tekrar vajinal doğum yapmak mümkündür. Bu genellikle bir sorun teşkil etmez. Ancak fetüs (bebek) büyükse ve başı normalden büyükse sezaryen düşünülebilir.