Merhaba hanımlar, şuan hamile değilim ama bir planlama var. Rüyamda Hamile olduğumu ve bebeğin karnıma vurarak ismini söylediğini duydum. Genel olarak korku içeren bir rüya değildi. Ne anlama geliyor acaba rüyada bebeğin ismini duymak?
Hamile olup isim duyduysanız o ismi koymanız daha iyi olur bence. İkiz bebeklerime hamileyken ben de doğuma yakın isim duydum rüyamda ve kızımın ismini bu şekilde koydum. Zorunluluk mu değil, ama ne bilim psikolojik bir rahatlama da sağladı ve kızımda biz de çok seviyoruz ismini.Merhaba hanımlar, şuan hamile değilim ama bir planlama var. Rüyamda Hamile olduğumu ve bebeğin karnıma vurarak ismini söylediğini duydum. Genel olarak korku içeren bir rüya değildi. Ne anlama geliyor acaba rüyada bebeğin ismini duymak?
Rüyada Bebek İsmi Söylenmesi Ne Anlama Gelir? |
---|
Hayatınızda olumlu bir değişiklik ya da beklenti |
Yaratıcılık, yeni başlangıç, saflık ve masumiyet |
Olumlu bir anlam taşır |
Rüyalar, insanların bilinçaltındaki düşüncelerini yansıtır ve birçok sembolle doludur. Bu semboller arasında bebek isimleri de yer alır. Rüyada bebek ismi söylenmesi, çoğu kez bir anlam taşır ve insanlar merak ederler bu durumun ne ifade ettiğini.Merhaba hanımlar, şuan hamile değilim ama bir planlama var. Rüyamda Hamile olduğumu ve bebeğin karnıma vurarak ismini söylediğini duydum. Genel olarak korku içeren bir rüya değildi. Ne anlama geliyor acaba rüyada bebeğin ismini duymak?