Gebelik için

Gizlilik Politikası

Bu Gizlilik Politikasını DİKKATLİCE okuyun. 

Bu sayfada yazılanlar, gebelikicin.com’un kişisel verilerinizi nasıl kullanacağını ve koruyacağını gösterir. Bu Web sitesine girdiğinizde ve kulkanımınızla, koruma ve güvenlik kurallarını otomatik olarak kabul etmiş olursunuz.

Kişisel Verilerinizin Güvenliği ve Korunması

Kişisel bilgilerin güvenliği Gebelikicin.com.com için bir önceliktir. Bu web sitesi, gelişmiş teknolojinin kullanıldığı en yüksek düzeyde güvenlik sunmaya çalışmaktadır.  Bu sayfada yer alan gizlilik politikası 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak hazırlanmış olup, Kanun ve tamamlayıcı düzenlemelerine uyuyoruz.

Gizliliğiniz
Gebelikicin.com gizliliğinize saygı duyar. Bize sağladığınız tüm bilgiler büyük bir titizlikle ve mümkün olan en yüksek güvenlikle ele alınacak ve sadece bu belgede belirtilen sınırlara uygun olarak kullanılacaktır.

Bilgi nasıl toplanır Gebelikicin.com kişisel verilerinizi yalnızca doğrudan ve açık ve bilgilendirilmiş olmanız kaydıyla toplar.

Gebelikicin.com Bilgilerinizi nasıl kullanır
Gebelikicin.com pazarlama teklifleri genişletilmesi ve kişiselleştirmek ve hizmetlerimizi geliştirmek, ürün ve hizmetleri yayınlamak ve istatistiki amaçlar için: Gebelikicin.com için sağladığınız bilgileri kullanır

Bilgiye kim erişebilir?
Gebelikicin.com her zaman hizmetlerinin değerini artıran yeni çözümler sunmaya kendini adamıştır. Tanımlanamayan ve istatistiksel bilgileri de geliştirme aşamasında kulanır.

Kişisel Verilerinizin Güvenliği ve Korunması

Kişisel verilerin güvenliği Gebelikicin.com için bir önceliktir. Bu web sitesi, gelişmiş teknolojinin kullanıldığı en yüksek düzeyde güvenlik sunmaya çalışmaktadır.  Bu sayfada yer alan gizlilik politikası 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak hazırlanmış olup, Kanun ve tamamlayıcı düzenlemelerine uyuyoruz.

Kişisel Veri Sahipleri, sorularını, görüşlerini veya taleplerini admin@gebelikicin.com e-posta adresine yöneltebilirler.